Introdage fødevarer
Hvad skal du opleve?
På introdagene inden for fødevarer møder du en eller to af vores uddannelser. Det kan være uddannelsen til gastronom eller ernæringsassistent. Du prøver måske også kræfter med bager og konditorfaget. Uddannelserne til tjener, receptionist og detailslagter fortæller vi også om.
Gastronom (kok)
Du møder en af vores dygtige kokke, som vil lære dig at forberede, tilberede og anrette et lille måltid sammen med de andre elever.
Ernæringsassistent
Du lærer at sætte et sundt og nærende måltid sammen ved hjælp af gode råvarer i et af vores køkkener.
Bager/konditor
Her skal du selv have fingrene i dejen. Du lærer noget om bagerens/konditorens teknikker og at følge et bagværk fra start til slut.
Grundforløb 1
Når du starter på en ungdomsuddannelse efter grundskolen, starter du på grundforløb 1. Ud over de faglige fag, kommer du også til at høre mere om, hvad grundforløbet er for noget.
Hygiejnen er vigtig
Du skal have rene lange bukser på, opsat hår (hvis du har hår længere end til skuldrene), korte negle, ingen neglelak eller smykker. Du får udleveret T-shirt, forklæde og skridthæmmende sko, når du skal være i køkkenerne.
Tag et smugkig på de forskellige uddannelser her.
Kantine
Der er åbent i vores kantine. Her kan du købe frokost, frugt og drikkelse m. m. Du er også velkommen til at medbringe din egen madpakke.
Bus til skolen
Der kører faste busser til/fra Nykøbing F. station.
Uddannelsesvejledning
Introdagene skal bidrage til at du lettere kan vælge den ungdomsuddannelse, der er den rette for dig. Vi vil derfor fortælle dig mere om de forskellige uddannelser og hvilke jobmuligheder disse giver. Du er også velkommen til at stille en masse spørgsmål.
Mødested
CELF, Kringelborg Allé 7,
4800 Nykøbing F. – kantinen
Tid
Kl. 8.10 – 13.25 begge dage.
OBS: Der kører faste busser til/fra Nykøbing F. station.